Nieuws

Clansman uitje: Bowlr 2011

Clansman is ook dit jaar met een groot gedeelte van het team aanwezig geweest op Bowlr, hét bowlingfeestje voor medewerkers uit de online branche van het jaar. Dit jaar vond het evenement plaats in bowlingcentrum Knijn in Amsterdam.

Vorig jaar had Clansman speciale ‘klik-hier‘ t-shirts ontworpen. Dit jaar waren de team-t-shirts in de stijl van het thema van Bowlr: New Kids Turbo. Veel collega’s hadden hun best gedaan om hun verdere look aan te passen aan het thema, hierbij werd veelvuldig gebruik gemaakt van knalrode lippenstift en nepsnorren. De Clansman bowlers mixten in elk geval mooi met de rest van de teams waarbij de trainingspakken en t-shirts in knalkleuren overheersten.

De collega’s van Clansman hebben tijdens dit uitje weer veel leuke mensen ontmoet. Zo speelden er teams mee van Hyves, Emerce, VNU Media, Moby Pictures, Affilinet en Ebuddy. Uiteraard is er niet alleen maar genetwerkt; er werd een aardig potje gebowld onder het genot van een koud pilsje. Wat het bowlen betreft moeten sommige collega’s misschien nog wat meer oefenen, volgend jaar maar weer dan?

Plaats een reactie