Nieuws

Nieuwsbrief 5 – 2011

Hieronder kun je de vijfde nieuwsbrief van 2011 lezen. Vind je deze nieuwsbrieven interessant? Schrijf je dan snel in aan de onderkant van deze pagina. Inschrijven is gratis!

Lees ook onze eerdere nieuwsbrieven.

Nummer 1 op Facebook!

Clansman heeft met een nieuw online advertentiemodel gezorgd dat ons eigen merk Uitmetkorting nu de grootste Nederlandse Facebook pagina is.

In juli telden we nog ruim 47.000 likes. Door een actief promotiebeleid is Uitmetkorting vorige maand met 84.000 fans koploper Hi voorbij gestreefd. Wil je weten hoe we dit hebben gedaan? Vraag de gratis case studie aan.

Clansman gaat het nieuwe advertiemodel, waarbij Facebook-likes performance based geworven worden, ook aanbieden voor klanten. Met deze dienst speelt Clansman in op het groeiende belang van Facebook voor adverteerders. Lees verder...


Tages-Ausflug-Quiz

Wegens het succes van de Dagje-Uit-Quiz in Nederland is Clansman met dit concept de grens over gegaan. Met de Duitse Tages-Ausflug-Quiz werft Clansman o.a. leads voor Roompot en Aladoo.

Binnenkort zal de campagne ook te vinden zijn op de Belgische markt. Heb je interesse om jouw Duitse of Belgische bestand te verrijken of om promotie te maken voor deze succesvolle campagne? Neem contact met ons op!


Nieuwe campagnes

De Prijsvergelijker
Werving voor:
Prijsvergelijk
Concept: De deelnemer moet raden welk artikel goedkoper is en maakt kans op leuke prijzen.

De Kado Kalender
Werving voor: Ibood en Emesa
Concept: De deelnemer geeft aan wat zijn of haar geluksdag is en ziet direct welke prijs er onder deze dag verstopt is.

Wil je meer campagnes zien? Bekijk ons portfolio.


Nieuwe collega

Deze maand heten we Jessica Gongora welkom als Spaanse webredacteur. De afgelopen tijd is het redactieteam in Zwolle steeds internationaler geworden. Eerder ging Vera al van start als Vlaamse redacteur voor Uitmetkorting.be en begon Jitske met het schrijven van Duitse teksten voor de kortingwebsite Gutschein4dich.de.

We zoeken nog meer mensen die kunnen schrijven in een andere taal en aan de slag willen als (part-time) webredacteur.


Vacature: Manager Mediapartners

Als Manager Mediapartners ben je verantwoordelijk voor de promotie van onze online responscampagnes bij mediapartners. Je onderhoudt de bestaande contacten en ontwikkelt zelfstandig relaties met nieuwe mediapartijen. Bekijk volledige vacature.

Heb je interesse om bij Clansman te werken? Stuur je CV + motivatie naar Eva Brouwer: eva.brouwer@clansman.nl. Bekijk hier alle vacatures.


Vragen of opmerkingen?

Heb je naar aanleiding van deze nieuwsbrief nog vragen, opmerkingen of suggesties? Neem dan contact op met Astrid van Os-Cornelissen: astrid.cornelissen@clansman.nl.

Plaats een reactie