Nieuws

Nieuwsbrief 3 – 2011

Hieronder kun je de derde nieuwsbrief van 2011 lezen. Vind je deze nieuwsbrieven interessant? Schrijf je dan snel in aan de onderkant van deze pagina. Inschrijven is gratis!
Lees ook onze eerdere nieuwsbrieven.

Volg ons en win het ‘Performance Beest’

Clansman houdt je niet alleen op de hoogte via deze nieuwsbrief, maar is ook actief op Twitter. Onze trouwe volgers ontvangen iedere week tweets over Clansman en onze campagnes. Word jij volger 750? Dan ontvang je ons unieke ‘Performance Beest’!


Best case: Bikinitest

Marketingplatform Emerce heeft de Bikinitest benoemd als Best Case!
Met de Bikinitest realiseerde Clansman vorige zomer bijna 120.000 leads voor o.a. Shopbuddie. De case geeft inzicht in het vernieuwende wervingsmechanisme en de mediastrategie.
De cases zijn te bekijken op Eguide, dé casewebsite van Emerce. Wil je de volledige Bikinitestcase lezen? Ga dan naar onze downloadpagina.

Inmiddels is de Bikinitest 2011 van start gegaan, waarmee Clansman gaat werven voor onder andere Hotelaanbiedingen.


Nieuwe campagnes

Vrouw-van-Nu Quiz

Werving voor: Yunomi (concept van Unilever in samenwerking met Microsoft en Sanoma)
Concept: Deelnemers beantwoorden 3 vragen over lifestyle onderwerpen als beauty, eten en inspirerende vrouwen en maken kans op leuke cadeaus.

De Nationale Spanningsmeter

Werving voor: Nuon
Concept: Aan de hand van verschillende vragen wordt berekend hoe spannend de deelnemer is. Aan het einde ziet de deelnemer zijn spanningsrapport en welke prijs er is gewonnen.

Wil je meer weten over de wervingsmogelijkheden van onze campagnes? Of heb je interesse om promotie voor een campagnes te maken? Neem dan contact op met: Tamar Citroen via tamar.citroen@clansman.nl.


Nieuwe collega’s

De afgelopen maand hebben wij opnieuw diverse collega’s mogen verwelkomen. Graag stellen wij je voor aan:
Sander Bol
PHP developer

Nick Meewis
Frontend Developer / Designer

Cindy Bake
Redacteur

Nikki Bijhouwer
Redacteur

Rianne Kleistra
Redacteur

Vera Smets
Redacteur Vlaams

Ard-Jan Bredewout
Online Marketing Manager

Op de website kun je kennismaken met het complete team.


Vacature Manager Business Development

Als Manager Business Development ben je verantwoordelijk voor het opbouwen van nieuwe sales trajecten (75%) en het maximaliseren van contacten & mogelijkheden met bestaande adverteerders (25%). Je werkt nauw samen met de afdeling Respons Campagnes bij het bedenken van gerichte online campagnes voor specifieke adverteerders. Bekijk de volledige vacature.


Vragen of opmerkingen?

Heb je naar aanleiding van deze nieuwsbrief nog vragen, opmerkingen of suggesties? Neem dan contact op met Astrid van Os-Cornelissen: astrid.cornelissen@clansman.nl.

Plaats een reactie